Bekijk hier ons maandmenu!

Maandmenu november-december

Amuse

Voorgerecht
Verschillende voorgerechten om te delen – Aanrader!
Degustatieschotel van eigen bodem om te delen
Ceviche van zalm / Belgische quinoa / veldsla / rammenas / crème zure room

Hoofdgerecht
Eendenborst / texturen van butternut / shiitake / aardappeltaartje / veenbessen
Entrecôte Aberdeen Angus / slaatje / vers gesneden frieten / drie sauzen (supplement €8 p.p.)
Vacuüm gegaarde pladijsfilet / panade / lamsoor / duxelle champignon / puree

Dessert
Gedrenkte peer / mascarponecrème / crumble Bastogne

Prijs per persoon €43

 

Soep
Knolselder / Guanciale €6

Tussengerecht:
Zacht gegaarde patrijsfilet met rooktoets / braam whisky €16
Huisgemaakt garnaalkroketje / citroenmayonaise €17

Kaas in plaats van dessert €6

Voor vegetariërs voorzien wij graag een vegetarisch alternatief.
Gelieve allergieën of andere eetgewoontes vooraf mee te delen.
Wij werken met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod,
hierdoor kunnen zich lichte wijzigingen aan het menu voordoen.

Plaats uw bestelling

 

à la carte november-december

Tafelhapjes
Pittige pompoendip 2,6
Mousse van gerookte forel 2,5
Bordje met exclusieve Belgische charcuterie 5
Crème rilette Belgasconne 3

Voorgerechten
Voorgerechten om te delen 14,5
Degustatieschotel van eigen bodem om te delen 14,5
Ceviche van zalm / Belgische quinoa / veldsla / rammenas / crème zure room 14,5
Tartaar van zeebaars / kroepoek / avocado 17
Tataki van eend / komkommer / witte kool 15,5
Duo van wildpasteien / brioche / huisgemaakte vijgenconfijt 15

Tussengerechten (of warm voorgerecht)
Kaaskroketje, huisgemaakt 13
Garnaalkroketje, huisgemaakt 17
Risotto boschampignons / rucola / truffel / gota 15,5
Zacht gegaarde patrijfilet met rooktoets / braam whisky 16
Gegrild buikspek / pickle 14
Ravioli / geconfijte eend 19

Soepen
Pastinaak / peer 6
Knolselder / Guanciale 6

Hoofdgerechten
Vast op de kaart:
Op vel gebakken kabeljauw / prei / Parijse champignons / ovenaardappelen / dijonaisesaus 24
Zalm met cedertoets / groenten uit de wok / mousseline / blanke botersaus 22
Onglet / gepofte venkel / vers gesneden frietjes / chimichurry 23
Entrecote Aberdeen Angus/ slaatje / frieten of ovenaardappelen / 3 sauzen 31
Entrecote Holstein Dry Aged / slaatje / frieten of ovenaardappelen / 3 sauzen 35
Iberico / panade van mosterd en verse kruiden / lentegroenten/ gekonfijte tomaat /lichte jus 26
Suggesties:
Roggevleugel meunière / gebakken kriel / kappertjes 24,5
Vacuüm gegaarde pladijsfilet / panade / lamsoor / duxelle champignon / puree 23
Eendenborst / texturen van butternut / shiitake / aardappeltaartje / veenbessen 23
Gevulde parelhoenfilet / zoete aardappel / boschampignons / gevogeltejus 24,5
Gegrilde everzwijnfilet / savooikool / appel / spruiten / kruidige kriel / wildsaus 25

Voor de kinderen:
Spaghetti 8,5
Hamburger met frietjes 12
Kipfilet met frietjes 12
Pizza 9
Lasagne 8,5
Kaaskroket, huisgemaakt 13

Afsluiter
Duo van chocomousse met rood fruit 8,5
Perenflap met speculoosijs 9
Gedrenkte peer / mascarponecrème / crumble Bastogne 8,5
Chocoladetaart met ijs van witte chocolade 9
Kaas (120g per persoon) 15
Liever een ander dessert? Wij vernemen graag uw goesting!

Sommige gerechten hebben een vegetarische variant.
Vegetarische alternatieven: gepofte zoete aardappel, zure room, pompoenpitten / burger beukenzwammen / vegetarische tajine / vegetarische lasagne / risotto / …

Plaats uw bestelling!

Fields marked with an * are required
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×