Een locatie voor uw evenement? Vergaderen in een karaktervolle setting? Originele teambuilding activiteiten op een unieke locatie? Een verfijnde lunch op je bedrijf? Een receptie met catering op locatie of bij ons? De Refter brengt jouw momenten op smaak met originele gerechten, gebaseerd op verse, ambachtelijke streekproducten.

Contacteer ons

Aanbod

(H)eerlijk eten waarvan je de liefde voelt in elke hap. Daar draait het om bij De Refter. Wat er op je bord komt is vers, gezond en lokaal. Een verfrissende, evenwichtige keuken zoals we ze zelf het liefst hebben: zuiver en zonder onzin, geleid door de seizoenen en bereid met de beste ingrediënten uit de streek. Elegante gerechten waarin het product primeert en de smaak op punt staat.

De Refter huist in een prachtig gerenoveerd pand met terras en tuin. Onze locatie staat volledig tot jouw beschikking voor jouw bedrijfsevent. Wij zorgen voor volledige ontzorging van jouw receptie, vergadering, teambuilding, of … We richten de zaal volledig in volgens jouw behoefte en voorzien ontbijt, lunch of een privédiner.

Daarnaast kan je ons ook inschakelen voor takeaway en levering van lunches of catering.

Niets is ons te veel als het om lekker en gezond eten gaat. Onze passie voor kwaliteit proef je op je bord én in de inrichting van onze locatie.

De Refter – als het echt goed moet zijn.

Over ons

De Refter zwaaide in 2016 de deuren open in een stijlvol gemoderniseerde herenwoning in Melsele. Destijds als een hedendaags restaurant met catering. Goed tien jaar later zijn we uitgegroeid tot een referentie in het Waasland, gekend om zijn verfijnde lunches en takeaway voor zowel bedrijven als fijnproevers thuis. Evenwichtig, gezond en gevarieerd eten staat daarbij voorop. We werken uitsluitend met kraakverse producten, liefst uit eigen streek of van bij de boer of kweker om de hoek. Een pure, herkenbare keuken, eigen aan de seizoenen en verrijkt met verrassende elementen die net dat tikkeltje meer bieden. Lekker eten, bereid met veel passie, goesting en zin voor kwaliteit.

Vergaderruimte

De Refter is gevestigd in een karaktervol pand met veel huiselijke charme en een groene privétuin. Dat alles staat volledig tot jouw beschikking.

Plan je een workshop, meeting, teambuilding of seminarie op locatie? Dan kan je de ruimte afhuren tot ongeveer 25 personen. Een flipchart, beamer en projectiescherm staan allemaal voor je klaar. We werken standaard met een drankenforfait, dat je naar wens kan aanvullen met een ontbijt- en/of lunchbuffet.

Geef je graag een receptie? Dat is mogelijk tot 80 personen. Je huurt onze locatie, inclusief catering en drank.

Lees meer

Teambuilding

Een gelukkige werknemer is een gezonde werknemer!

De Refter zorgt voor de volledige ontzorging van een dag die in het teken staat van versterking van het team!

We hebben een uitgebreid aanbod teambuilding activiteiten en maakten een selectie van de meest gekozen concepten om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen!

Bedrijfslunches

Heb je een lunchmeeting met je team? Of ’s middags zin in een verfijnd bordje met de collega’s? De Refter levert je lunch gewoon op je bedrijf. Kies uit ons aanbod dat varieert per seizoen of vraag naar de mogelijkheden voor een samenstelling op maat!

Catering

Staat er een bedrijfsevent of in-house meeting op de planning? We zorgen dat je medewerkers en gasten niets te kort komen. Verwen ze met een gevarieerd lunchbuffet of een receptie op basis van verse streekproducten, zowel op je bedrijf als op een andere locatie. Graag vegan, vegetarische of halal-opties? Vraag ernaar bij je bestelling.

Contacteer ons
Zonder twijfel opnieuw Toon en zijn team van de Refter ingeschakeld voor ons evenement BOTY). Alles zag er weer mooi en gezellig uit, het ontbijt en de hapjes en drankjes waren overheerlijk. Wat ons betreft... tot de volgende editie! - Karen de Smidt, VAB nv

Takeaway

Tijdens de week is het mogelijk onze lunchgerechten af te halen vanaf 11u30.  Sluiten jij de week graag af met een hartige hap bij het aperitief? Vrijdagnamiddag tussen 15 u en 17 u staan ook onze tapasplanken klaar voor takeaway.

*enkel levering van bestellingen > 100 euro

WIJ ZIJN PARTNER VOOR